More


  Macska Adam, pe doi la satelitul de Cupă Mondială de la Belgrad

  - Advertisement -

  macska

  Rezultat deosebit obținut în weekend de spadasinul de la CSM Satu Mare, Adam Macska. Acesta a terminat pe locul doi la Belgrad în cadrul turneului satelit de Cupă Mondială.

  Cu patru victorii şi două înfrângeri în faza grupelor, sportivul nostru a avut un tur liber pe tabloul de 128. Pe tabloul de 64 l-a eliminat pe sârbul Nikolic Costa, scor 15-10. A urmat meciul contra colegului său de club. Adam Macska l-a eliminat pe Adrian Szilagyi pe tabloul de 32, după o luptă strânsă, scor 13-12. Au urmat victoriile cu Ishii Takaaki (Japonia), scor 14-11, pe tabloul de 16, 9-7 cu Danilo Nikolic (Serbia) pe tabloul de 8, 15-13 cu Liviu Dragomir (Craiova) în semifinale.

  În finală, Adam Macska a fost învins de argentinianul Lugones Ruggeri, scor 10-15. Este un rezultat mare obţinut de sportivul nostru. Menţionăm din nou că a fost o etapă de seniori, iar Adam Macska este un sportiv născut în anul 2000. La etapa de sâmbătă au participat în total 90 de sportivi din lume. Adrian Szilagyi (CSM SM) a încheiat pe locul 20, iar Alexandru Oroian (CS SM) pe locul 55.

  Spada sătmăreană este antrenată de Francisc Csiszar, Nagy Lehel şi Simona Surducan.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img