More


  Mai e încă mult de lucru la CSM

  =

  bsc1

  Echipa de baschet de la CSM Satu Mare a disputat primele două meciuri de pregătire din acest sezon. Adversara fetelor noastre a fost echipa SCM Timișoara. Bănățencele , cu un plus de două săptămâni de pregătire, s-au impus marți seara, 67-72, după un joc în care trupa noastră a avut o revenire spectaculoasă pe final și a fost la o aruncare a Solopovei de a trimite meciul în prelungiri.

  Fără Porchia Green și Taneisha Harrison, ușor accidentate, și cu Bolba și Moldoveanu încă în recuperare, CSM Satu Mare a început mai greu. Cum era și firesc pentru primul amical, relațiile de joc au avut de suferit și am văzut și multe ratări din poziții simple.

  De remarcat totuși puterea echipei de a reveni în sferturile trei și patru, când Mandache și Solopova au adus CSM-ul la o aruncare de egalare… 67-70 cu 20 de secunde înaintea finalului. Solopova a ratat , din păcate, iar la ultima fază bănățencele au mai punctat o dată.

  Miercuri dimineață s-a mai jucat un alt amical, dar la care scorul a contat mai puțin, antrenorii CSM-ului preferând să joace minute bune cu junioarele Sfîrlea și Kadar în teren, precum și cu Andreea Lazăr, Alexandra Uiuiu sau Renata Szmutku.

  Mai sunt multe de pus la punct în jocul echipei și sigur că aceste rezultate contează mai puțin acum. Mai ales că fetele noastre abia au ieșit din perioada de acumulări fizice.

  Cu siguranță că alta va fi fața echipei odată cu intrarea în echipă a lui Green și Harrison ori cu Williams, Mandache sau Solopova la capacitate maximă.

  Pentru sâmbătă e posibil să avem un amical cu BC ICIM Arad , la Satu Mare. Totul depinde acum de răspunsul pe care îl vor da oficialii arădeni la invitația CSM- ului de a veni la Satu Mare.

  Chiar dacă vine din postura de nou promovată, SCM Timișoara se anunță a fi o candidată serioasă la medalii anul acesta. Echipa bănățeană a făcut investiții serioase și are un lot extrem de valoros. Iar la meciurile de la Satu Mare au lipsit Monika Brosovszki și Adina Stoiedin, accidentate.

  La mulți ani, Destiny Williams! Pivotul CSM Satu Mare și-a sărbătorit ieri ziua de naștere, iar după meci colegele i-au făcut o dulce surpriză!
  CSM: Andra Mandache – 17p, Maria Solopova – 14, Destiny Williams – 12, Kristina Baltic – 10, Renata Szmutku – 7, Alexandra Uiuiu 5, Marina Sfârlea 2, Andreea Lazar (Pop). Antrenor: Marius Dobă.
  SCM Timișoara: M. Conwright-22, A. Kirilenco-6, R. Filip-6, D. Ardelean-11, A. Ivaschescu, D. Lupu, L. Burgess, A. Pop-6, H. Young-3, C. Badi, A. Bota, D. Lloly-18. Antrenor: Mihai Coldea.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img