More


  Manifestări dedicate vârstnicilor, organizate în județ

  - Advertisement -

  varstnici

  În deschiderea şedinţei Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice desfăşurată vineri, 29 septembrie 2017 în sala mică de şedinţe a Palatului Administrativ, prefectul judeţului Satu Mare, Darius Filip a adresat reprezentanţilor asociaţiilor pensionarilor o urare cu ocazia Zile Internaţionale a Persoanelor Vârstnice sărbătorită în fiecare an la data de 1 octombrie.

  “ Vă doresc un călduros “la mulţi ani” , multă sănătate, fericire şi am să vă rog să rămâneţi în continuare alături de noi pentru că mai avem nevoie şi de sfaturile dumneavostră, avem nevoie să ne mai trageţi de mânecă când greşim, pe noi cei mai tineri.”

  În acest context, Livia Haidu, preşedintele Asociaţiei Judeţeane a Pensionarilor Satu Mare a prezentat manifestările şi acţiunile organizate cu ocazia acestei sărbători.

  Pe lângă masa festivă organizată ca în fiecare an cu acest prilej, pensionarii vor desfăşura două acţiuni social culturale prin care vor oferi un program artistic persoanelor internate în căminul de bătrâni “Şansa” din Satu Mare şi Centrul Rezidenţial pentru Persoane Vârstnice „Căminul de argint” din Viile Satu Mare.

  varstnici1

  De asemenea  col.Nicolae Codrean, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Veteranilor de Război Satu Mare a adăugat faptul că asociaţia a primit din partea Asociaţiei Naţionale a Vetranilor de Război Bucureşti, suma de 1500 lei pe care urmează să o distribuie veteranilor care au pensia sub 1000 de lei.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img