Mc Donald’s vine oricum la Satu Mare. Samsarii imobiliari pun bețe-n roatemcdonalds

Mc Donald’s vrea să vină oricum la Satu Mare pentru a deschide un fast-food, a spus astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, primarul Kereskenyi Gabor. În acest sens, pentru ședința de mâine a Consiliului Local a fost pregătit un proiect de hotărâre care prevede scoaterea la licitație a dreptului de superficie  cu titlu oneros pentru terenul situat în Satu Mare, zona B-dul Cloşca colţ cu str. Careiului.

Este vorba despre terenul unde a funcționat benzinăria OMV și unde, din 30 de ari de teren, două treimi sunt ale municipiului Satu Mare și o treime ale unor proprietari privați.

Primarul Kereskenyi a mai afirmat că a discutat cu reprezentanții Mc Donald’s care au spus că vor să vină la Satu Mare penstru a deschide un fast-food în zona amintită anterior.

În ceea ce privește terenul, Kereskenyi a mai declarat că sunt unii samsari imobiliari care pun bețe-n roate și care, folosindu-se de niște bătrâni, încearcă să pună mâna pe acel teren. Primarul și-a exprimat însă încrederea că Mc Donald’s vor construi pe acel teren un restaurant fast-food, adăugând că va depune plângeri penale împotriva samsarilor.

La licitația pentru dreptul de superficie poate aprticipa oricine, nu numai Mc Donald’s, cu condiția de a realiza acolo un restaurant fast-food.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts