More


  Muşchetarii au defilat pe străzile Sătmarului

  =

  Federația Internațională de Scrimă a decis ca în 2017 să celebreze World Fencing Day sâmbătă 9 septembrie! Astfel, Federația Română de Scrimă a invitat toate cluburile de scrimă din țară să participe activ la World Fencing Day. Iar majoritatea dintre ele au răspuns prezent invitației FIE și susțin demonstrații de scrimă în București, Brașov, Craiova, Târgu Mureș, Vama Veche, Satu Mare și Timișoara.

  Cum era și de așteptat, școala sătmăreană de scrimă a răspuns prezent iar sâmbătă muschetarii de la ic la mare de la CS și CSM Satu Mare au defilat prin oraș și au oferit demonstrații în diferite locații. La sala de scrimă Alexandru Csipler, la Teatru de Nord, în Centru Nou.

  N-au ipsit antrenorii și oficialii de la CS Satu Mare Csiszar Francisc, Dan Șuta, Izsaki Arnold, File Attila, Lengyel Eva, Adrian Pop si campionul național la spadă, Adrian Szilagyi.

  O galerie foto puteți găsi pe site-ul ww.gazetanord-vest.ro. Acțiunea din fiecare oraș a fost imortalizată, iar fotografiile încărcate pe paginile de Facebook ale FIE și FR Scrimă și pe site-ul oficial al FR Scrimă.
  Fiecare participant a primit din partea FIE câte o diplomă de participare la World Fencing Day semnată chiar de președintele Alisher Usmanov.

  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img