More


  Oana Bumba și Ciprian Marița, pe nouă la Mondiale!

  =

  dans3

  Sătmărenii Oana Bumba și Ciprian Marița au reușit o performanță deosebită sâmbătă la Campionatele Mondiale de dans sportiv de la Bratislava.

  Perechea de la Royal Dance Club a intrat în Top 10 mondial la juniori II la standard după un concurs în care la start au fost 67 de perechi din întreaga lume.

  dans1

  ”Am fost la un pas de finală și cred că meritam să fim acolo între primele șase din lume. Acolo ne era locul, dar așa a trebuit probabil să se întâmple ca perechile gazdelor să fie ele mai sus. Fără drept de apel, cele două perechi din Rusia care au și terminat pe primele două locuri au fost de departe cele mai bune, restul perechilor până la locul 10 fiind foarte apropiate valoric”, a povestit antrenorul Ovidiu Ignat.
  Acesta le-a mulțumit lui Ciprian și Oanei pentru performanțele remarcabile aduse la club în acest an.

  ”Mă simt împlinit. Am fost la Mondiale la un nivel ridicat, acești copii au readus după 25 de ani titlul național la Satu Mare și au dus dansul sătmărean în top mondial. Jos pălăria pentru ei și pentru toți cei care i-au sprijinit!”, a mai spus Ovidiu Ignat.

  Urmează de la anul ca cei doi să urce la un nivel superior, la tineret, iar acolo va fi ceva mai greu să ajungă la medalii…Dar așa cum îi cunoaștem cu siguranță că vor încerca să se întoarcă la Mondiale și să se bată pentru medalii…Sunt frumoși, talentați, muncitori și trăiesc pentru dans…

  Felicitări Oana, felicitări Ciprian, felicitări clubului și nu în ultimul rând părinților pentru sprijinul acordat!

  P.S. Organizarea a cam lăsat de dorit la acest nivel. Mondialul s-a desfășurat într-o sală de bal a unui hotel din Bratislava. Este drept că un hotel de 5 stele, dar care n-a oferit deloc condiții de vizionare spectatorilor veniți la concurs.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img