Pe podium şi la LugojLuptătorii de la CS Satu Mare – Cetate Ardud au participat la sfarsitul saptamanii trecute la un puternic turneu la Lugoj. Au participat peste 100 de sportivi de la 12 cluburi din România, dar şi din străinătate.

De la clubul sătmărean au facut deplasarea opt sportivi, cu toţii prezenţi pe podiumul final la categoriile la care au participat. “A fost un turneu bun pentru noi înaintea naţionalelor de juniori”, a spus antrenorul Tudor Barbul.

Trei sătmăreni au încheiat pe locul 1, toţi la cadeţi. Este vorba de Raul Zarzu (38 kg), Manuel Oros (66 kg) şi Andrei Barbul (76 kg). Medalie de argint a primit Paul Oros (46 kg), iar Trandafir Silaghi (38 kg), Marian Zaha (49 kg), Matei Suciu (50 kg) şi Raul Dura (copii – 32 kg), au urcat pe treapta a treia a podiumului. Sătmărenii au fost însoţiţi de antrenorii Tudor Barbul şi Claudiu Blaga.

La Lugoj s-a aflat şi Mădălin Bulgăr, dar nu a avut din pacate adversari la categoria sa. Mădălin s-a înscris la Universitatea din Timişoara şi va concura pentru clubul de acolo. “Am pierdut un nou sportiv, cu un ochi plângem, cu celălalt ne bucurăm pentru el. Este un luptător care a făcut performanţă timp de 11 ani pentru Satu Mare. Dar acum l-am pierdut, nu am reuşit să-l ţinem acasă”, a mai spune Barbul.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts