More


  Poliția Locală a descins în zona stadionului UNIO

  - Advertisement -

  razie

  Poliția Locală a municipiului Satu Mare a descins luni, 25 septembrie, în zona stadionului Unio, unde locuiesc mai mulți oameni ai străzii. În cadrul acțiunii, agenții Poliției Locale au legitimat 28 de persoane care locuiesc pe străzile Vulturului, Zefirului și Crângului.

  Ilegalități  cu duiumul
  Astfel, 11 dintre persoanele legitimate au fost amendate pentru că domiciliază ilegal în zonă, iar în cazul a 17 dintre aceste persoane, care au fost de asemenea legitimate, s-a stabilit că au domiciliu provizoriu în municipiul Satu Mare, fără o adresă anume.

  Polițiștii locali au aplicat și 10 amenzi pentru depozitare ilegală de deșeuri. Totodată, polițiștii locali le-au impus acestor persoane să facă curățenie, după care să părăsească zona, în caz contrar urmând să mai fie sancționați.

  Se extinde Big Brother
  Primăria municipiului Satu Mare a luat în ultima vreme mai multe măsuri pentru combaterea cerșetoriei și a prostituției. A fost suplimentat numărul agenților Poliției Locale care patrulează în centrul municipiului, iar pe strada Corvinilor s-a luat măsura demolării unui imobil folosit ca adăpost pentru cerșetori, prostituate și oameni ai străzii.

  Tot pentru a descuraja fenomenul infracțional în aceste zone, conducerea Poliției Locale Satu Mare a luat și decizia de a instala noi camere de supraveghere video pe străzile Horea, Corvinilor și pe Calea Traian.

  Blocul de pe Ostrovului, reabilitat
  Primăria municipiului Satu Mare cu sprijinul substanţial al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice derulează în prezent proiectul privind reabilitarea unui imobil dezafectat de pe strada Ostrovului. Valoarea totală a contractului este de 1.022.000 de lei. Prin acest program de investiţie, municipalitatea doreşte înfiinţarea unui bloc de locuinţe sociale care să respecte prevederile standardelor europene. Blocul va avea un număr de 30 de apartamente, respectiv 16 apartamente cu o cameră, 10 apartamente cu două camere şi patru apartamente cu trei camere.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img