More


  Prima zi de școală la Satu Mare

  - Advertisement -

  A început școala! La toate unitățile de învățământ din țară și implicit la cele din județ, au avut loc festivități de deschidere a anului școlar fastuase, astfel încât tinerii și copiii să înceapă cu bucurie noul an școlar.

  20170911_085908

  O atmosferă pozitivă

  Prima zi de școală a fost una însorită în Satu Mare, ceea ce a contribuit la crearea unei vibrații generale pozitive, elevii și profesorii deopotrivă bucurându-se de revederea de după vacanța de vară. Festivitățile au reunit un număr mare de oameni, de la părinți, rude, dascăli, elevi, până la oficialități și fețe bisericești. Elevilor li s-au dat sfaturi și încurajări pentru un început bun.

  20170911_090340

  Condiții optime

  Cu emoție pentru cei mai mici sau cu nostalgie după vacanța de vară pentru cei mai mari, anul școlar a început azi pentru toți elevii români. La festivitatea de la Colegiul Național Mihai Eminescu a fost prezent și Călin Durla, inspector școlar general, care a transmis elevilor un mesaj de ambiționare și a vorbit totodată pentru GNV despre situația manualelor școlare în prima zi din noul an, aducând asigurări că nu sunt probleme în acest sens. Nici școlile generale nu s-au lăsat mai prejos și au profitat de vremea bună, organizând festivități cu ținută în curțile interioare.

  20170911_091142

  Anul școlar a început așadar, cu discursuri de încurajare, sfaturi, baloane colorate pentru cei mai mici și speranțe pentru rezultate extraordinare. Manualele școlare sunt pregătite, anul școlar deschis, astfel ca procesul educațional să poată începe și să se desfășoare în condiții optime.

  20170911_091256  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img