More


  Primele decizii ale Comisiei de disciplină!

  =

  ajf

  Comisia de disciplină s-a reunit marți în prima ședință din acest sezon. Din fericire a fost o ședință scurtă cu puține cazuri de indisciplină pe rol.

  Iată deciziile:
  La jocul Crasna Moftinu Mic – Recolta Dorolț a fost eliminat jucătorul Egri Nandor (Dorolț) pentru cumul de cartonașe galbene. Comisia hotărăște: suspendarea jucătorului o etapă și amendarea acestuia cu 200 lei
  – La jocul Frohlich Foieni – Vulturii Santău a fost eliminat jucătorul Pelok Aron (Foieni) pentru cumul de cartonașe galbene. Acesta va fi suspendat o etapă + amendă de 20 de lei.
  Tot la acest joc a fost eliminat Tîrlea Marius (Santău) pentru fault în postură de ultim apărător. Comisia hotărăște suspendarea jucătorului o etapă și amendarea acestuia cu 45 de lei.
  – Referitor la jocul din Liga a IV-a, etapa 1, dintre Vulturii Santău – Viitorul Lucăceni, delegatul echipei din Santău, Mihai Marius, a depus un memoriu la Comisia de Disciplină, referitor la maniera de arbitraj a lui Tincu Bogdan. Comisia hotărăște respingerea memoriului, ca fiind nefondat, cazul urmând a fi trimis către Comisia Județeană de Arbitri (CJA)  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img