More


  Revine Dumitru Munteanu la Olimpia?

  - Advertisement -

  muntean

  Sătmărenii Dumitru Munteanu şi Cornel Ene s-au despărţit de ASA Târgu Mureş din cauza problemelor financiare cu care se confruntă gruparea mureşeană. Mai mult, Munteanu e la un pas să revină acasă la Olimpia Satu Mare.

  Surse din cadrul clubului Olimpia susţin că Munteanu şi-ar fi dat acordul de a reveni acasă urmând ca în această săptămână să fie finalizate discuţiile.

  Munteanu a ajuns la Targu Mures dupa despartirea de UTA Arad, in vreme ce Ene a venit pe Tran-Sil de la CFR Cluj, via Pandurii Targu Jiu.

  Legat de Olimpia, gruparea fanion s-ar putea despărţi de doi dintre stranierii din lot. E vorba de Ben Khalifa şi Ayoub, jucători care se pare că nu au dat randamentul aşteptat de conducere la acest început de sezon.

  Altfel, antrenorii Olimpiei au lipsit motivat de la Satu Mare la începutul săptămânii.

  Principalul Tibi Selymes a fost să ia lecţii de la Daum, , tehnicianul Olimpiei fiind invitat de FRF să facă parte din delegaţia României la meciul din preliminariile Campionatului Mondial pentru meciul de la Podgorica cu Muntenegru. De altfel, Selymes a şi apărut într-o fotografie pe site-ul frf.ro alături de foştii colegi de la Naţională, Jean Vlădoiu şi Miodrag Belodedici.

  Secundul Daniel Florea a fost şi el plecat la Piteşti pentru Meciul legendelor , FC Argeş-Dinamo, scor 4-4. Florea a fost titular la Dinamo alături de Prunea – L. Ciobotariu, G. Kiriță, Ad. Iordache, Fl Petre, Tameș, Iftodi, Mărgăritescu, Dănciulescu, Marian Priseceanu.

  Olimpia Satu Mare va juca etapa viitoare, sâmbătă, la Călăraşi cu Dunărea.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img