More  Sătmăreanul decedat în tragedia de lângă Viena, un tânăr de 21 de ani. Era șoferul

  - Advertisement -

  viena8

  Cumplitul accident produs astăzi lângă Viena s-a soldat cu cinci victime și trei răniți grav. Inițial, Ministerul de Interne anunța că toate cele 5 victime sunt din Satu Mare. Ulterior, după ce lucrurile s-au mai liniștit, doar una dintre cele 5 victime este din Satu Mare, restul sunt din județe din sudul țării.

  Victima din Satu Mare este chiar șoferul microbuzului, Costel Ardelean, un tânăr de numai 21 de ani. Surse apropiate familiei au precizat pentru GNV că microbuzul condus de tânăr a pornit sâmbătă noaptea din Germania spre Satu Mare.

  Ajuns în apropierea Vienei, la ieșirea din Heiligenkreuz, între Mayerling și Hinterbrühl, ceva s-a întâmplat. Microbuzul a lovit un parapet apoi s-a izbit de un pod ce tranversa autostrada.

  În urma accidentului, cinci peroane au decedat, printre care ți tânărul sătmărean în vârstă de 21 de ani, aflat la volan, precum și alte patru persoane din București, Craiova, Mediaș și Slatina. Două femei, în vârstă de 60 de ani, aflate în stare gravă, au fost transportate cu elicopterele la un spital din Viena. O a treia persoană a fost internată la un spotal din Baden.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts