More


  Selymes n-a mai apucat paltonul la Olimpia!

  - Advertisement -

  ritl222i

  Statutul de component al generației de aur nu garantează automat și o carieră bună și lungă în antrenorat. O simte pe pielea lui și Tibi Selymes, fostul fundaș stânga al Naționalei din perioada când între 1990-2000 eram abonați la turneele finale.

  Selymes a venit în vară la Olimpia Satu Mare pe un mare fond de simpatie din partea sătmărenilor iubitori de fotbal. A adus cu el și câțiva jucători iar după succesul cu Hermannstadt se vorbea chiar de locurile 1-6 în liga a 2-a.

  Ceva însă s-a rupt în paradis iar relația rece cu președintele Karda i-a fost fatală lui Selymes. Au urmat înfrângerile, patru la rând, iar ultima, cea de la Snagov, a dus la demisia antrenorului.

  Selymes și-a prezentat luni demisia după o discuție cu președintele Karda…Însă antrenorul a declarat pentru frissujsag.ro că nu se simte singurul vinovat de aceste rezultate și arată cu degetul spre președinte. ”Karda a adus 95% dintre jucători. Normal ar fi să-și asume și el aceste eșecuri”, a transmis fostul tehnician al Olimpiei.

  Selymes e acum istorie la Olimpia. N-a stat mai mult pe banca echipei noastre decât a făcut-o în carieră la Petrolul, ASA sau Astra…

  Pe banca tehnică a revenit după o lungă perioadă fostul portar al Stelei, Ritli Zoltan. Acesta a fost anunțat oficial luni seara pe pagina de facebook a clubului. Ritli va fi ajutat de Mircea Bolba, ultimul urmând să se ocupe în continuare și de juniorii clubului.

  Ritli a mai antrenat Olimpia între 2002-2003 când președinte era Mircea Govor. A mai stat pe banca tehnică a celor de la Oașul Negrești între 2003-2005, apoi la FC Baia Mare a fost director tehnic în 2015 iar în ultima perioadă a pregătit Recolta Dorolț. Olimpia joacă sâmbătă acasă cu UTA Arad…Baftă Zoli, baftă Mircea…mulțumim Tibi Selymes!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img