More


  Șoferul criminal. S-a urcat beat la volan și a ucis un bebeluș

  - Advertisement -

  accident certeze3

  Șoferul care a ucis un copil de șapte luni, a rănit foarte grav un copil de patru ani, dar și pe mama celor doi, în urma unui accident de circulație produs ieri în Certeze, s-a urcat veat la volan.

  Inițial, bărbatul de 64 de ani a refuzt atât testarea cu etilotestul cât și prelevarea de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Ulterior, s-a răzgândit și acceptat prelevarea de probe biologice.

  Rezultatele au fost uluitoare. Șoferul crimonal s-a urcat beat la volan după care i-a spulberat pe cei doi. Rezultatele de laborator după analiza sângelului au confirmat faptul că șoferul avea o alcoolemie de 1,60 mg în litrul de sânge.

  Bărbatul a fost reținut de polițiști, urmând ca astăzi să fie prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

  Reamintim că în cursul zilei de ieri, în jurul orei 17.15, Inspectoratul de Poliție al Județului Satu Mare a fost sesizat despre producerea unui accident rutier pe DN 19, raza comunei Certeze. După efectuarea cercetării la fața locului, echipa de cercetare a stabilit faptul că un conducător auto de 64 de ani din Certeze, conducând un autoturism înmatriculat în străinătate, pe fondul conducerii cu viteză excesivă, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe acostamentul părții carosabile al direcției sale de mers, acroșând o persoană de sex feminin, în vârstă de 23 de ani din localitate, care, în calitate de pieton, se deplasa însoțită de doi minori, unul în vârstă de 7 luni, aflat într-un cărucior, iar celălalt de 4 ani.

  În urma impactului toate cele trei victime au fost transportate la Spitalul Orășenesc din localitate, unde, cu toate eforturile depuse de medici, minorul în vârstă de 7 luni a decedat. Celălalt copil se află în continuare internat în stare gravă, mama fiind și ea rănită ușor.

   

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img