More  Tânără familie, distrusă în tragedia de lângă Viena. Dramele de după carnagiu

  - Advertisement -

  austria

  Ionuț și Ioana Datu, de 34 și, respectiv, 30 ani, din Movileni (OLT) se află printre cele cinci victime ale tragicului accident din Austria. Ei lucrau în Germania și se întorceau acasă pentru a se cununa. Părinții băiatului au avut nevoie de asistență medicală la aflarea veștii. Ei au aflat despre tragedie de la sora tânărului și nu de la autorități.

  Ionuț și Ioana s-au căsătorit în urmă cu un an. Au făcut nunta, după datina străbună, în curtea părinților băiatului. La scurt timp au revenit la muncă în Germania. Cu banii strânși sperau să-și poată deschide o afacere în țară, unde intenționau să revină. Ei au plecat sâmbătă din Germania cu unul din cele două microbuze aparținând unei firme din Satul Mare, care făceau transport de persoane. Vroiau să ajungă în țară unde urmau ca peste zece zile să fie nași.

  Drumul lor spre țară s-a întrerupt brusc în carnagiul de lângă Viena, pe Autostrada 21. Impactul extrem de puternic i-a desfigurat încât recunoașterea victimelor nu se poate face decât pe baza probelor ADN. Până acum doar bărbatul a fost clar identificat pe baza probelor date de o soră a lui Ionuț, aflată și ea la muncă în Germania.

  Părinții lui Ionuț, bătrâni și bolnavi, au aflat cumplita veste de la sora băiatului și nu de la autorități. Bătrâni și bolnavi, părinții lui Ionuț au avut nevoie de asistență medicală. Aceasta a aflat din presă de tragedie și știind că tinerii au plecat în țară cu un microbuz a încercat să ia legătura cu ei. Când a constatat că nu poate, femeia a plecat spre locul tragediei. Aici a aflat cumplita veste.

  ,,Ionuț și Ioana s-au cununat în urmă cu un an. Chiar eu i-am cununat. Acum venea în țară pentru că urmau ca duminica viitoare să fie nași. Vestea tragediei a zguduit întreaga comună. Multora nu le vină să creadă,, a declarat pentru Realiutatea Oltului primarul comunei Movileni, SOrin Toma. Acesta a mai precizat că nu există niciun grad de rudenie între Ionuț Datcu și fosta viceprimăriță a localității ioana Datcu. Cât despre Ioana, edilul a susținut că ea nu este de fel din localitate ci de pe undeva din Călărași.

  Sursa: realitateaoltului.ro  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts