More


  Transurban desființează stația de la Burdea. Cum pot sătmărenii să ajungă la autobuze

  =

  Transurban

  Transurban Satu Mare aa luat decizia de a desființa, cel puțin temporar, stația de autobuz de pe bulevardul Cloșca, care suplinea stația de la Burdea, închisă din cauza lucrărilor la Podul Decebal.

  ”Ca urmare a sesizărilor sosite la adresa societății noastre, privind întârzierile repetate ale autobuzelor de pe liniile 2, 9, 12, 14, 23, Transurban Satu Mare anunță că, începând cu data de 14.09.2017 autobuzele de pe liniile enumerate, nu vor mai avea stație de oprire pentru îmbarcarea și debarcarea călătorilor în zona Burdea, respectiv în stația de pe Bulevardul Cloșca, Stația E-On Gaz.

  Vă informăm că începând cu data de 14.09.2017, pentru autobuzele de pe liniile 2, 9, 12, 14,23, ultima stație de urcare și coborâre de pe malul stâng al Someșului cu direcția spre Centru va fi Stația Billa.

  Pentru acei călători care doresc să ajungă în apropierea intersecției Burdea există alternative, autobuze de pe traseele Liniilor 3, 5, 10, 15, 18, 29 din zona Carpați II, Micro 17, autobuze care au stație de oprire în zona Kaufland.

  Pentru îmbarcarea călătorilor din zona Cloșca spre Centru, rămâne valabilă stația provizorie înființată pentru autobuzele de pe liniile 11, 11 II, 17, Bulevardul Cloșca colt cu strada Muncitorilor.

  Vă mulțumim pentru înțelegere!”, este mesajul postat pe Facebook de conducerea Transurban.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img