More  Un nou sponsor la CS Samuraiul

  - Advertisement -

  20170912_123836

  O firma din Ungaria – SAMAN SPORT -SZEKELY BUDO KFT care se ocupa cu distributia echipamentelor pentru arte martiale s-a oferit sa ii asigure lui Vida Armin timp de un an echipamentul necesar pentru a participa la competitiile de karate.

  Pentru participarea la Campionatul Mondial sportivul Vida Armin a primit un set complecat de echipament HAYASHI (omologat de catre WKF) , care a fost predat de catre Anzik Arnold in calitate de director SAMAN SPORT Romania.

  Karateka Armin Vida va reprezenta Romania la categoria -76 kg juniori la proba kumite la Campionatele Mondiale de karate Goju Ryu , competiție care va avea loc pe 14-17 sept. la Bucuresti si va fi asistat de pe marginea tatami-lui de catre Magos Robert.

  „Sportivul Armin este bine pregatit din toate punctele de vedere atit fizic cit si tehnic , asadar speram ca va face o figura frumoasa si va reusi sa cistige cit mai multe meciuri. Echipa formata din antrenorii Filer Ivan , Anzik Arnold si Magos Robert s-a ocupat de Armin timp de o luna, si s-a antrenat de doua ori pe zi. Speram ca si norocul sa tina cu noi la acest important campionat”, a declarat presedintele AJK Magos Robert  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts