More


  VIDEO. Sătmăreancă, reținută pe aeroportul Cluj Napoca. Motivul, ieșit din comun

  - Advertisement -

  satmareanca

  O sătmăreancă a fost reținută ieri pe Aeroportul Internațional Cluj Napoca pentru un motiv cel puțin ieșit din comun. A fost pasagera cu numărul 2.000.000 a aeroportului clujean în acest an.

  Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj a înregistrat, joi, pentru prima dată în istoria sa, două milioane de pasageri într-un an, iar evenimentul a fost marcat într-un cadru festiv, în prezenţa oficialităţilor judeţului.

  Pasagerul cu numărul 2 milioane a fost transportat pe zborul LO 651 Varșovia – Cluj-Napoca, al companiei aeriene LOT Polish Airlines, care a aterizat joi la ora 13.20. Pasagerul cu numărul 2 milioane a fost Ioana Tanta, o tânără de 34 de ani din Satu Mare, care lucrează în Cluj-Napoca la o companie americană şi care a călătorit la Varşovia în interes de serviciu. Ea a primit din partea companiei aeriene LOT un bilet dus-întors Cluj-Varşovia.

  “Sunt foarte surprinsă, emoţionată, nu m-am aşteptat la aşa ceva. A fost o surpriză enormă. Doresc Aeroportului Cluj să aibă cât mai multe milioane de pasageri de acum înainte şi numai bine, mult success în tot ceea ce fac. Călătoresc destul de des în afară”, a spus Ioana.

  La rândul său, directorul aeroprtului, David Ciceo, a spus că va continua investiţiile de care are nevoie aeroportul.

  “Felicităm pasagera cu numărul 2.000.000 pentru prima dată în istoria Aeroportului Internaţional Cluj. Este un moment deosebit. O creştere foarte mare a traficului. Anul acesta, aeroportul are deja 100 de ani de la prima aterizare, iată că aniversăm şi pentru prima dată 2 milioane de pasageri. Vom finaliza în acest an cu peste 2,8 milioane de pasageri. Sprijinul Consiliului Judeţean în dezvoltarea aeroportului a dat roade. Urmează să prezentăm zilele următoare un plan de dezvoltare pentru 7 milioane de pasageri”, a mai spus directorul aeroportului.

  În anul 1996, pe Aeroportul Internaţional Cluj s-au înregistrat 32.000 de pasageri şi exista o singură companie aeriană care opera zboruri, iar în 2017 există peste 45 de destinaţii spre 20 de ţări, prin intermediul zborurilor a 10 companii aeriene.

  Sursa: Monitorul de Cluj  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img