More


  VIDEO/FOTO. Accident la Satu Mare. Șoferiță căutată de poliție

  - Advertisement -

  accident ganea6

  Un accident de circulație soldat din fericire doar cu pagube materiale, s-a produs în jurul orei 17.00 pe strada Ganea din Carpați 2, Satu Mare. Acuzată de producerea evenimentului rutier este o șoferiță care, din câte se pare, a fugit de la locul accidentului.

  Șoferul unui WV Golf de culoare roșie, deplasându-se pe strada Ganea înspre Carpați 1, la un moment dat a pierdut controlul asupra valoanului și a intrat într-un alt autoturism VW Polo parcat pe marginea drumului.

  Acesta spune, însă, cp adevăratul vinovat al acestui accident este o femeie care se afla la volanului unui autoturism Opel de culoare gri. Aceasta a ieșir de pe strada Dorna, unde are cedează trecerea, fără să se asigure și a fost la un pas să lovească mașina roșie. Ca să evite impactul, șoferul acestuia a făcut unele manevre, moment în care mașina i-a derapat din cauza drumului ud, și a lovit mașina parcată.

  El spune că nu a apucat să-i vadă numărul de înmatriculare a mașinii, fiind preocupat cu manevrele de evitare a accidentului. Tot ce/și mai amintește este un Opel gri la volanul căruia se afla o femeie.

  Polițiștii fac cercetări pentru a stabili circumstanțele producerii accidentului și au fost demarate procedurile de a fi găsită șoferița acuzate, deși pare aproape imposibil de realizat acest lucru.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img