More


  VIDEO/FOTO. Început de an școlar cu emoții la Grigore Moisil. Cea mai bună școală din județ

  =

  mosil6

  Începutul de an școlar a fost cu emoții, dar și nerăbdare la Școala Gimnazială ”Grigore Mosil”, cea mai bună școală gimnazială din județ. Atât elevii și cadrele didactice, cât și părinții au așteptat cu emoție momentul.

  La manifestare au fost prezenți inspectorul școlar general, Călin Durla, reprezentantul Primăriei Satu Mare în Consiliul de Administrație al școlii, Bianca Mustea, reprezentantul IPJ, Aida Dindelegan, preotul Cristian Boloș.

  În deschidere, directorul școlii, Claudiu Mondici, a transmis elevilor gândurile sale.

  ”Este ziua în care, peste tot în țară, se deschid larg porțile școli, iar inimile din fiecare dintre noi ard de emoție și nerăbdare. Școala Gimnazială Grigore Mosil își deschide azi larg porțile pentru 827 de elevi care vor învăța în 31 de clase”, a spus directorul.

  A fost intonat imnul de stat după care preotul Cristian Boloș a dat binecuvântarea elevilor pentru noul an școlar și a rostit o rugăciune în acest sens.

  În continuare, inspectorul școlar general, Călin Durla, a spus, în cuvântul său, că Școala ”Grigore Moisil” este cea mai bună din județ.

  ”Sunt onorat să mă aflu astăzi la debutul cursurilor anului școlar 2017-2018 în mijlocul dumneavoastră, la zic eu, cea mai bună școală gimnazială din județul Satu Mare. Așa cum se spune, este greu să ajungi în vârf, dar și mai greu este să te menții. Dragi copii, fiți mândri că sunteți elevii acestei școli, beneficiați de un corp profesional de elită, profesori profesioniști, pasionați, dedicați, care tot timpul se gândesc doar la binele vostru. Nu se poate face nimic doar cu talent fără muncă. Cu muncă susținută vă va aduce rezultate așa cum le doriți, atât la evaluarea națională, cât și la olimpiadele școlare. Succes tuturor”, a spus Durla.

  La rândul ei, Bianca Mustea a spus că elevii trebuie să fie mândri că învață la această școală.

  ”Dragi elevi, școala în care învățați este un lăcaș de prestigiu pentru că de-a lungul timpului a ocupat un loc de frunte în învățământul sătmărean. A fi elevi astăzi în cadrul Școlii Gimnaziale Grigore Moisil este o cinste și o responsabilitate de a fi printre cei mai buni”, a arătat Mustea.

  După ce Aida Dindelegan a transmis mesajul IPJ, iar directorul adjunct a transmis mesajul Ministrului Educației, elevii, însoțiți de învățătoare și diriginți au intrat în clase.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img