VIDEO/FOTO. Noul Kaufland, inaugurat până de Crăciun. Lucrările, avansate, terminate în acest ankaufland5

Noul hipermarket Kaufland, a cărui lucrări de construcție se află în plină desfășurare pe bulevardul Henri Coandă, în locul fostei fabrici de scaune, va fi terminat în acest an și sunt șanse foarte mari să fie inaugurat până de Crăciun.

Inițial, termenul de execuție era februarie 2018, însă lucrările sunt în avans, astfel că, potrivit unor surse GNV, conducerea Kaufland România dorește să inaugureze hipermarket-ul până de Crăciun.

Proiectul prevede două etape pentru construirea magazinului Kaufland și a galeriilor comerciale. Astfel, în prima etapă se va construi magazinul Kaufland cu un acces din Bulevardul Henri Coandă și accesul secundar din strada Corvinilor. În etapa a doua se va trece la construirea unor galerii comerciale cu acces din strada Corvinilor.

Potrivit planului urbanistic, pe fosta platformă industrială unde, în trecut era „fabrica de scaune”, în prima etapă se va construi un corp de clădire și vor fi amenajate un număr de 176 de locuri de parcare. La acestea se vor mai adăuga ulterior alte 144 de locuri de parcare. Conform planului urbanistic, suprafața clădirii Kaufland va fi de 4.365 de metri pătrați.

De asemenea, în etapa a doua a lucrărilor, se dorește construirea unei galerii comerciale, care ar urma să găzduiască outlet-uri ale unor brand-uri internaționale precum New Yorker sau Decathlon.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts