Viețile sătmărenilor, puse în pericol de adevăratele bombe pe patru roți. Debandadă în traficrar

Mașinile cu defecțiuni grave, puse în circulație de unii șoferi inconștienți, pun într-un real pericol viețile sătmărenilor participanți la trafic. Practic, aceste mașini sunt adevărate bombe pe patru roți și pot exploda orcând, producând adevărate tragedii.

Astfel, la data de 28 septembrie a.c., între orele 9.00 – 14.00, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Gherța Mică împreună cu specialiști din cadrul R.A.R. Satu Mare, au organizat o acțiune privind depistarea autovehiculelor care prezintă defecțiuni tehnice la autovehicule, în localitatea Călinești Oaș.

Cu ocazia efectuării acțiunii au fost aplicate 20 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 9 120 de lei. Totodată au fost reținute în vederea suspendării 2 permise de conducere și au fost ridicate 7 certificate de înmatriculare, din care 3 pentru lipsa asigurării obligatorii, 2 pentru montarea de alte lumini decât cele prevăzute prin construcție, unul pentru defecțiuni la sistemul de direcție și unul pentru montarea de cauciucuri neconforme.

rar

Tot în cadrul acțiunii, polițiștii au oprit pentru control un conducător auto, de 64 de ani, din localitatea Călinești Oaș, care fiind testat cu aparatul alcooltest s-a constatat faptul că acesta consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan,având o concentrație alcoolică de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts