More  Aeroportul Satu Mare negociază și cu alte companii pentru zboruri internaționale. Ce șanse sunt

  - Advertisement -

  aeroport negocieri

  Chiar dacă deocamdată doar Wizz Air operează curse internațioale de pe Aeroportul Internațional Satu Mare, sunt purtate negocieri în acest sens și cu alte companii aeriene low-cost.

  Directorul instituției, Nicolae Fechete (FOTO) a declarat pentru Gazeta de Nord Vest că se poartă discuții cu cel puțin alte două companii aeriene low-cost în vederea înființării unor curse aeriene internaționale.

  Nicolae-Fechete

  ”Noi am tatonat terenul și cu celalalte companii aeriene low-cost. Faptul că Wizz este aici, asta nu înseamnă că nu îi întrebăm și pe alții ce vor. Din punct de vedere al unui Aeroport nu este bine să ai o singură companie. Deocamdată se așteaptă. Din momentul în care a intrat o companie mare pe un aeroport, a intra cealaltă înseamnă deja concurență. Sperăm ca cei de la Wizz să fie suficient de receptivi ca să ne asigure rutele care se solicită de către pasageri. Dar nu excludem în totalitate o posibilă altă companie. Cu cel puțin două companii ținem încă legătura”, a mai spus Fachete.

  Aeroportul Satu Mare urmărește să crească atât numărul de curse internaționale, cât și numărul de călători, acesta fiind și motivul pentru care sunt purtate aceste discuții.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts