AJF Satu Mare / Hotărâri ale Comisiei de disciplinăajf-2

La jocul Apa – Mădăras a fost eliminat jucătorul Bodea Marian (Apa) pentru atac cu ambele picioare asupra adversarului. Comisia hotărăşte suspendarea jucătorului două etape şi amendarea acestuia cu 65 lei. Tot la acest joc a fost eliminat Mandi Attila (Mădăras) pentru cuvinte jignitoare aduse adversarului care l-a lovit. Va fi suspendat două etape şi amendat cu 65 de lei.

La Sanislău – Lucăceni a fost eliminat jucătorul Csenteri Bencze (Lucăceni) pentru cumul de cartonaşe galbene. Comisia hotărăşte suspendarea lui o etapă, şi amendă 20 lei.

În partida Stăruinţa Berveni – Real Andrid a fost eliminat jucătorul Lakatos Joszef (Andrid) pentru lovirea adversarului. Comisia hotărăşte suspendarea lui, două etape, şi amendarea cu 65 de lei.

La jocul Prietenia Crucişor – Egri Sasok Agriş, echipa din Crucişor nu a asigurat asistenţa medicală. S-a hotărât omologarea rezultatului cu 3-0 în favoarea echipei Egri Sasok Agriş.

Referitor la jocul Turul Micula – Talna Oraşu Nou, oficialii (arbitri, observatori) şi delegaţii celor două echipe sunt invitaţi a participa la următoarea şedinţă, care va avea loc marţi, 10.10.2017, ora 16:00.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts