More  Atenție la cântare! Prinși cu ocaua mică. Amenzi usturătoare

  - Advertisement -

   

  cantarlegal-1316033112-740x360

  Biroul Român de Metrologie Legală a inițiat, prin Serviciului Județean de Metrologie Legală Satu Mare, o acțiune de control privind asiguarea exactității, a uniformității măsurilor și legalitatea mijloacelor de măsurare utilizate în piețe agroalimentare, târguri și oboare, pentru măsurări folosite în tranzacțiile comerciale pentru determinarea maselor.

  Ca urmare a desfăşurării acţiunii de control, în perioada 28 – 29 septembrie 2017, au fost controlate mai multe mijloace de măsurare şi s-au aplicat trei sancţiuni contravenționale în cuantum de 10.000,00 lei. Totodată, s-a dispus sigilarea împotriva utilizării a trei mijloace de măsurare.

  Urmează Benzinăriile!

  Având în vedere scumpirile ce se înregistrează la distribuitorii de carburant, în perioada imediat următoare Direcția Regională de Metrologie Legală Cluj-Napoca va iniția acțiuni de control cu testare la agenții economici care au ca obiect de activitate distribuția de carburant, în special la pompele de distribuție carburant către populație privind asigurarea exactității, a uniformității măsurilor și legalitatea mijloacelor de măsurare utilizate de acești agenți economici.

  metrologie2  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts