More


  Aur și bronz la Naționalele de floretă

  - Advertisement -

  floretaFederația Română de Scrimă a organizat , în perioada 12-15 octombrie, ediția 2017 a Campionatului Național de floretă pentru speranțe. Concursul a avut loc la Sala de Scrimă „Ana Pascu” (Floreasca) din București, la feminin și masculin, individual și pe echipe.

  Vineri, 13 octombrie 2017, de la ora 9:00, a avut loc proba feminină pe echipe. La start s-au prezentat patru formații: ACS Balestra1, CSTA București, CS Satu Mare și ACS Balestra2. Sistem de concurs: fiecare cu fiecare, iar apoi s-a alcătui clasamentul final.

  În 2017, medaliile de aur au fost câștigate de către CS Satu Mare, care a obținut două victorii în trei partide, la fel ca și ACS Balestra1 și CSTA, dar care a avut cel mai bun raport între tușele date și primite! Argintul a fost cucerit de către ACS Balestra1, iar pe trei s-a clasat CSTA București.

  Feicitari fetelor, Teodora Şofran, Melissa Korossy şi Diana Şuta și antrenorilor File Attila, Dan Șuta și Izsaki Arnold. De la București, Teodora Șofran a zburat direct la Manchester unde a terminat pe locul 45 la etapa de circuit european la floretă cadeți.

  În proba pe echipe a a băieților, CS Satu Mare a urcat din nou pe podium.

  Sătmărenii în formula Răzvan Nojea, Nicolas Pop, Lucas Serghie și Matei Serghie au terminat pe trei și au cucerit medaliile de bronz.De remarcat că Lucas Serghie a luat bronzul și la individual.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img