More


  Biblioteca Județeană organizează un curs gratuit de engleză

  - Advertisement -

  Biblioteca Județeană Satu Mare continuă seria inițiativelor care contribuie la o dezvoltare culturală sustenabilă a comunității sătmărene. De această dată, este vorba despre un proiect care constă într-un curs gratuit de engleză. Proiectul nu se află la prima ediție. La fel ca în anii precedenți, prin aceste activități, instituția dorește să încurajeze învățarea limbii engleze și să facă acest lucru accesibil pentru toți.

  engleza_curs

  Cursul gratuit de limba engleză organizat la Biblioteca Județeană se adresează atât începătorilor, cât și celor care sunt la un nivel intermediar. Perioada de desfășurare efectivă a proiectului este 12 octombrie 2017 – 14 iunie 2018. Orele se vor derula în fiecare zi de joi între 17 – 19, după cum urmează: începători: 1700 – 1750 și nivel intermediar: 1810 – 1900. Limba engleză este mai mult decât necesară pentru oricine în vremurile pe care le trăim pentru că ea îți oferă mobilitate și posibilități nelimitate pe tot globul.

  Prima întâlnire din cadrul cursului va avea loc joi, 12 octombrie, în Sala de lectură „Gheorghe Bulgăr” a sediului central al bibliotecii (str. Decebal nr.2), cu începere de la ora 1700.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img