Conferință internațională la ”Vasile Goldiș” Satu Maregoldis

Filiala Satu Mare a Universității de Vest ”Vasile Goldiș” găzduiește, astăzi și mâine, Conferința Internațională intitulată “Dezvoltarea Regională Durabilă – prin inovare, competitivitate și capital uman”. Evenimentul va începe astăzi, 12.10.2017, la ora 11.00, la sediul Universității de Vest “Vasile Goldiș” de pe strada Ştefan cel Mare.

Conferința Internațională ”Dezvoltare regională durabilă – prin competitivitate, inovare și capital uman” organizată de Universitatea de Vest ”Vasile Goldiș” din Arad Filiala Satu Mare, în parteneriat cu Academia Română-Institutul de Prognoză Economică și Școala Națională de Studii Politice și Administrative și Universitatea Hyperion din București, având ca invitați reprezentanții Universității Naționale din Ujgorod – Ucraina se desfășoară în perioada 12-13 octombrie 2017.

Este un eveniment de înaltă ținută științifică, deosebit atât prin problematica abordată, cât și prin personalitățile participante din țară și străinătate. Filiala Satu Mare a Universității de Vest ”Vasile Goldiș” din Arad se exprimă încă o dată ca autentică universitate a cetății, a comunității, prin aducerea la Satu Mare a unor personalități de marcă din mediul științific național și internațional.

În sesiunea plenară a conferinței se vor prezenta un număr de cinci lucrări. În cele trei secțiuni ale conferinței se vor prezenta un număr de 70 de comunicări științifice pe tema dezvoltării regionale durabile. Autorii acestor comunicări sunt cadre academice și cercetători din 20 de universități și instituții de cercetare.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts