More


  Deschiderea LIDL, amânată. S-a ajuns la o înțelegere cu Primăria

  - Advertisement -

  lidl

  Deschiderea magazinului LIDL de la Satu Mare se amână după ce reprezentanții companiei a ajuns la o înțelegere cu conducerea Primăriei Satu Mare.

  Primarul municipiului Satu Mare, Gábor Kereskényi a avut marți, 10 octombrie, o întâlnire cu reprezentanții conducerii naționale a companiei Lidl România. În urma discuțiilor purtate de edilul municipiului și administratorul public al orașului, Csaba Maskulik, cu reprezentanții companiei Lidl România, cele două părți au convenit să fie respectați termenii stabiliți în cadrul înțelegerii inițiale .

  Astfel, magazinul Lidl de la Cap Pod Golescu se va deschide doar după finalizarea sensului giratoriu din intersecția Crinul. Termenul asumat de compania Lidl pentru finalizarea sensului giratoriu este 24 octombrie 2017.

  Pentru a finaliza lucrările astfel încât să obțină autorizația de funcționare din partea Primăriei Satu Mare, cei de la Lidl au mobilizat constructorul, care lucrează inclusiv noaptea.

  Toate costurile privind construcția noului sens giratoriu sunt suportate de către investitor, respectiv firma Lidl. Valoarea de construcție a sensului giratoriu se ridică la aproximativ 300.000 de euro.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img