More


  Fără rebelul Alibec, în Israel

  - Advertisement -

  FCSB va juca in aceasta seara cu Hapoel Beer Sheva, în grupele Europa League.FCSB va juca in aceasta seara cu Hapoel Beer Sheva, în grupele Europa League.

  Pentru acest duel, antrenorul Nicoale Dică nu va miza pe doi jucători de bază. Atacantul Denis Alibec și mijlocașul Mihai Pintilii nu fac parte din lotul FCSB pentru meciul de joi. Alibec este exclus din lot pe motiv disciplinar, în timp ce Pintilii este accidentat și nu a putut fi recuperat la timp. “Dacă vom reuși să luăm din această dublă patru puncte , practic vom fi calificați. Important va fi să dăm totul pe teren și după joc să fim mulțumiți de prestația noastră. Pintilii are o problemă cu accidentarea, așa că nu știu în cât timp își va reveni. Nici Denis nu vine cu noi în deplasarea asta”Helmuth Duckadam, președinte de imagine FCSB, la TV Digi Sport.

  Echipa probabilă FCSB: Fl. Niță – R. Benzar, Planici, Bălașa, Momcilovici – Nedelcu, J. Morais – Teixeira, Budescu, Fl. Tănase – GnohereHapoel Beer Sheva – FCSB are loc joi, de la ora 20:00. Meciul este în direct pe ProTV și TV Telekom Sport.

  CLASAMENTUL GRUPEI G1. FCSB 5-1 6p2. Plzen 3-4 3p3. Beer Sheva 3-4 3p4. Lugano 2-4 0p
  S-au jucat: FCSB – Plzen 3-0, Beer Sheva – Lugano 2-1, Lugano – FCSB 1-2, Plzen – Beer Sheva 3-1
  Etapa de azi (19 octombrie, ora 20:00): Beer Sheva – FCSB, Plzen – Lugano  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img