More


  FOTO. Mai bine de un secol de viață. Sătmăreancă, felicitată la 102 ani

  - Advertisement -

  O sătmăreancă a depășit de curând un secol de viață și recent a fost sărbătorită la împlinirea a 102 ani. Cea mai longevivă femeie din municipiul Satu Mare este Ida Matolcsi care a împlinit luni venerabila vârstă de 102 ani.

  Ea spune că aerul curat, mâncarea sănătoasă, bazată în principal pe legume și fructe, munca la câmp, având o viață simplă și modestă au fost ingredientele care au făcut-o să atingă venerabila vârstă de 102 ani.

  În prezent, Ida Matolcsi se bucură de dragostea celor două fiice, a celor doi nepoți și a celor cinci strănepoți care se îngijesc să îi satisfacă toate poftele și să aibă parte de o bătrânețe liniștită.

  Ida Matolcsi nu este, însă, cea mai vârstnică femeie din județul Satu Mare. Pe 25 septembrie, primarul comunei Craidorolț, Daniel Balog, a felicitat-o pe Maria Balint, din Eriu Sâncrai, la împlinirea vârstei de 103.

   

  Gazeta de Nord Vest le urează ambelor doamne multă sănătate, fericire și ne dorim să ne ofere și anum viitor să scriem despre ele. LA MULȚI ANI!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img