More


  FOTO. Mascații au luat cu asalt casele contrabandiștilor. Percheziții la trei domicilii

  - Advertisement -

  mascati

  Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul I.P.J. Satu Mare, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliției Române, au efectuat, în această dimineață, trei percheziţii în municipiul Satu Mare, la domiciliile unor persoane bănuite de contrabandă, în domeniul comercializării produselor din tutun.

  perche2

  La data de 12 octombrie a.c., poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţene Satu Mare, au efectuat trei percheziţii, în municipiul Satu Mare, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

  Acţiunea se desfăşoară în cadrul unui dosar penal, aflat în instrumentarea I.P.J. Satu Mare, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă cu țigări.

  perche3

  Cu ocazia efectuării perchezițiilor domiciliare au fost identificate și ridicate 66.400 fire țigarete, în valoare de 35.000 de lei.

  Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale. Activitățile sunt desfășurate cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img