More


  FOTOGALERIE. Câinii vagabonzi, interziși într-o comună de lângă Satu Mare. Ce decizie a fost luată

  - Advertisement -

  caini paulesti1

  O comună de lângă Satu Mare a decis să scape de câinii vagabonzi și periculoși care se plimbau în voie pe străzi. Este vorba despre comuna Păulești. La inițiativa primarului Zenoviu Bontea, a fost demarată, în toate cele șase localități ale comunei, a amplă campanie de capturare a câinilor vagabonzi.

  ”Avem foarte multe reclamații despre pericolul pe care îl reprezintă acești câini în libertate pe domeniul public. De aceea am decis să elaborăm această acțiune”, a arătat primarul.

  caini paulesti2

  Potrivit celor afirmate pentru GNV de responsabilul pentru achiziții publice din cadrul Primăriei Păulești, Andrea Laszlo, capturarea câinilor vagabonzi de pe străzi este făcută de o firmă specializată din Satu Mare, cu care a fost încheiat un contract în acest sens.

  Înainte de a începe acțiunea, toți cetățenii comunei au fost anunțați astfel încât să poată să aibă grijă de propriile animale.

  caini paulesti3

  După capturare, câinii vagabonzi sunt transportați la un adăpost autorizat de pe raza municipiului Satu Mare.

  După prima acțiune de acest gen, au fost capturate 11 animale, însă reprezentanții primăriei dau asigurări că astfel de acțiuni vor continua și în viitor.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img