FOTOGALERIE. Două incendii într-o oră în județ. Pagube însemnateincendiu6

În cursul zilei de ieri, pompierii din cadrul I.S.U. ,,SOMEŞ” Satu Mare au intervenit pentru limitarea şi stingerea a două incendii. Urgenţele au fost anunţate la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, fiind semnalate în localităţile Carei și Turulung.

Incendiu la anexă gospodărească din Carei

Salvatorii Detaşamentului de Pompieri Carei au intervenit pentru lichidarea unui incendiu produs la o anexă gospodărescă situată pe raza municipiului Carei, evenimentul fiind anunţat în data de 10.10 a.c. la ora 16:25.

La adresa menționată s-au deplasat două echipaje de pompieri cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și un echipaj cu ambulanță SMURD. Incendiul a fost stins în limitele găsite, forțele prezente la fața locului reușind să înlăture pericolul propagării incendiului la casa de locuit.

În urma evenimentului a ars structura din lemn a acoperișului anexei și s-au degradat învelitoarea din țiglă a acoperișului pe o suprafață de aproximativ 70% și parțial pereții anexei.

Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de utilizarea unui dispozitiv de lipire cu gaz în apropierea unor materiale combustibile (plante furajere).

Incendiu la o casă de locuit din Turulung

Tot în data de 10.10. a.c., la ora 16:59, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „SOMEŞ” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui incendiu la o casă de locuit din localitatea Turulung.

La fața locului s-au deplasat un echipaj cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj cu ambulanță SMURD din cadrul Punctului de Lucru Turț, iar alături de pompierii militari, pentru stingerea incendiului au intervenit și pompierii voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Turulung.

Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de un scurtcircuit electric la un boiler. În urma evenimentului au ars camera unde era amplasat boilerul și centrala termică, acoperișul imobilului, în totalitate și s-au degradat toate țiglele din componența acoperișului.

Din fericire, nu au existat victime.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts