More  FOTOGALERIE. NEPI începe construcția Mega Mall. Ce spun oficialii companiei

  - Advertisement -

  MALL1

  Lucrările de construire a Satu Mare Shopping City, sau Mega Mall, cum mai este cunoscut de sătmăreni, vor începe încă din acest an, potrivit declarațiilor făcute de oficialii NEPI citați de www.propertybuzz.ro. Mall-ul va fii gata pentru inaugureare în a doua parte a anului viitor.

  nepi2

  NEPI: Ne pregătim pentru demararea lucrărilor

  ”Construcția centrului comercial din Satu Mare va începe la finalul lunii decembrie, anul acesta, iar în cazul mall-ului din Târgu Mureș, ne pregătim pentru demararea lucrărilor de construcție în martie 2018. Lucrările de escavare vor începe înainte de luna martie. Purtăm, deja, de multă vreme și discuții cu potențiali chiriași si vom comunica mai multe despre asta pe măsură ce avansează construcția”, au declarat, pentru www.propertybuzz.ro, oficialii NEPI Rockastle.

  Aceștia au mai arătat că, atunci când Satu Mare Shopping City va fi gata, sătmărenii se vor putea bucura de un centru comercial modern.

  nepi1

  ”Avem satisfacția că vom aduce în regiune un proiect dorit de către locuitorii din zonă, care au simțit lipsa unui mall și care se vor putea bucura de un centru comercial aliniat la cele mai înalte standarde. Mai mult decât atât, proiectul va stimula activitatea economică în regiune, piața muncii, piața imobiliară”, au adăugat reprezentanții companiei.

  Va fi gata în a doua parte a anului viitor

  Reprezentanții NEPI susțin că sunt deja planuri, sunt bani pentru investiții și odată ce lucrările vor fi începute, Mega Mall-ul va fi finalizat în a doua parte a anului viitor.

  Mai mult, deja au semnat contractele cu cele mai importante branduri printre care Deichmann, Takko, H&M, Carrefour, C&A, LC Waikiki, Koton, New Yorker, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, Kenvelo, Lee Cooper, Tom Tailor, Next, Tommy Hilfiger, Subway și KFC.

  În ceea ce privește pasarela pietonală peste râul Someș, din vecinătatea Satu Mare Shopping City, de execuția acestei lucrări se vor ocupa autoritățile locale. Pasarela se va deschide după inaugurarea proiectului.

  nepi6

  Proiect grandios

  Proiectul se întinde pe o suprafață de 74.793 mp. Mall-ul regional Satu Mare Shopping City se va întinde pe o suprafață de 28.700 mp, în regim p+2E care va cuprinde hipermarket-uri sau supermarket-uri, galerii comerciale mall, centru comercial shopping mall. Pe lângă acestea va fi amenajată o parcare și 5% spații verzi.

  Mall-ul va fi amplasat în partea de lângă dig, iar în zona de lângă drumul Careiului vor fi sute de locuri de parcare. Clădirea va fi una modernă, cu două faţade, una către Careiului şi una către Someş.

  nepih

  Amplasamentul va fi accesibil din două părți. Dinspre Careiului, accesul va avea loc în apropiere de intrarea la Kaufland, unde va fi amenajat un sens giratoriu. Inițial, acest sens giratoriu era prevăzut să fie amplasat în zona intersecției străzii Dunării cu Drumul Careiului. De asemenea, va mai fi o poartă de acces dinspre străzile Dunării și Digului.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts