More


  FOTOGALERIE. Țiganii din Sătmărel preferă ilegalitatea. Ignoră autoritățile

  - Advertisement -

  satmarel1

  Primăria Municipiului Satu Mare anunță faptul că, vineri, 6 octombrie, Serviciul de Evidență a Persoanelor din cadrul Direcției de Evidență a Persoanelor a municipiului Satu Mare a organizat o acțiune de punere în legalitatea a persoanelor fără acte de identitate din cartierul Sătmărel.

  satmarel2

  În acest sens, în cursul acestei săptămâni, reprezentantul familiilor de romi din Sătmărel a fost rugat să anunțe persoanele care se află în situația de a nu avea un act de identitate, că vineri, începând cu ora 10.00 , o echipă din cadrul Serviciului de Evicență a Persoanelor se va deplasa la Căminul Cultural din Sătmărel.

  Cu toate că, existau informații că în această zonă locuiesc 30 de familii ale căror membrii nu au acte de identitate, astăzi, nici o persoană nu s-a prezentat pentru a solicita întocmirea actului de indentitate sau a cărții de identitate provizorii.

  satmarel3

  ”Pe această cale, dorim să transmitem tuturor liderilor comunității rome să întocmească o evidență clară a persoanelor pe care le reprezintă și care nu au acte de indentitate și mai apoi îi rugăm să ia legătura cu reprezentanții Serviciului de Evidență a Persoanelor pentru a sprijini aceste persoane să intre în legalitate. Serviciului de Evidență a Persoanelor organizează periodic astfel de acțiuni și vine în sprijinul acestor persoane cu toate informațiile, însă este în responsabilitatea fiecărei persoane să solicite un act de identitate sau o carte de identitate provizorie”, se arată într-un comunicat remis de Primăria Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img