More


  FOTOGALERIE. Traficanți de droguri, arestați la Satu Mare. Prinși în flagrant

  =

  arestat

  Doi sătmăreni au fost reținuți pentru operațiuni ilegale cu droguri de mare risc. Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Satu Mare, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au reținut două persoane care efectuau operațiuni ilegale cu droguri de mare risc.

  drog1

  Azi, 13 octombrie, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Satu Mare, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale – I.G.P.R, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.- B.T. Satu Mare, au surprins în flagrant delict, pe raza localității Satu Mare, un tânăr, de 23 de ani, din comuna Batarci, în timp ce încerca să comercializeze 483.8 grame de cannabis.

  Pentru documentarea întregii activități infracționale, la aceeași dată, polițiștii au efectuat 3 percheziții domiciliare, pe raza județului Satu Mare.

  drog2

  Activitățile au vizat destructurarea unui grup infracţional organizat, specializat în traficul și deținerea de droguri de mare risc.

  În urma cercetărilor efectuate a fost identificat un alt bărbat, de 26 de ani, din aceeași localitate, care ar fi introdus în țară și furnizat drogurile.

  Față de cei doi s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi instanţei, cu propunere de arestare preventivă.

  drog3

  Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate a Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

  În activități au fost angrenați luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Satu Mare.

  În urma activităților, au fost ridicate 483,8 grame cannabis. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de trafic și deținere de droguri de mare risc.

  drog4  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img