More


  Gică Popescu, în această seară la Săptămâna sportivă

  - Advertisement -

  popescu

  Fostul căpitan al Barcelonei și al Echipei Naționale a României, Gică Popescu, a fost joi oaspetele studioului Nord Vest TV.

  Venit cu afaceri la Satu Mare, Gică Popescu nu a refuzat și o discuție pe teme fotbalistice.

  Baciu a acordat un interviu de o jumătate de oră postului nostru NORD VEST TV . Interviu ce va fi difuzat n acestă seara de la ora 20,45 în cadrul emisiunii Săptămâna sportivă moderată de Florin Mureșan.

  Gică Popescu a vorbit despre situația actuală a fotbalului românesc, despre echipa națională dar și despre perioada petrecută la Barcelona ca jucător, club cu care se află și acum într-o colaborare .

  Popescu exclude o revenire în fotbal și a anunțat clar că nu mai e tentat de o candidatură la șefia FRF. ”Voi anunța la momentul potrivit pe cine voi susține. Omul pe care-l voi considera cel mai potrivit să-l învingă pe Răzvan Burleanu” a spus, la Nord Vest TV, Gică Popescu.

  Popescu nu l-a uitat nici pe bunul său prieten, Didi Prodan despre care a spus că a fost un mare caracter, un român adevărat!

  Interviul va putea fi urmărit la Nord Vest TV de la ora 20,45 sau pe www.nordvest-tv.ro.

  Tot în cadrul emisiunii veți putea urmări înregistrarea partidei Olimpia-Poli Timișoara din liga a 2-a și declarațiile de după joc date de antrenorii Ritli Zoltan și Bogdan Andone.

  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img