More  Groaznic. Polițiștii au stabilit circumstanțele producerii accidentului soldat cu decesul unei femei

  - Advertisement -

  accident-mortal

  Polițiștii sătmăreni au stabilit cauzele care au determinat producerea groaznicului accident de circulație în urma căruia o femeie a murit fiind strivită sub roțile unui Tir.

   

  Azi, 12 octombrie a.c., la ora 9.50, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Satu Mare au fost sesizați despre faptul că, între localitățile Moftinu Mare și Crișeni, a avut loc un accident rutier soldat cu decesul unei persoane.

  Ajunși la fața locului au stabilit că un bărbat, de 58 de ani, din municipiul Satu Mare, conducând un ansamblu de vehicule format din autotractor și semiremorcă a accidentat mortal o femeie, de 70 de ani, din localitatea Crișeni.

  Astfel că, în timp ce femeia se deplasa în calitate de pieton pe partea carosabilă a unui sector de drum unde se efectuau lucrări de întreținere, s-a dezechilibrat și a căzut fiind acroșată de ansamblul de vehicule.

  Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, totodată în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts