More

    Lenard Berei cel mai tare din Balcani

    Campionatul Balcanic de lupte la juniori a avut loc la finalul săptămânii trecute,  la Bursa în Turcia. A fost o ediție extrem de bună penru delegația României și pentru ardudanul Lenard Berei.Campionatul Balcanic de lupte la juniori a avut loc la finalul săptămânii trecute,  la Bursa în Turcia. A fost o ediție extrem de bună penru delegația României și pentru ardudanul Lenard Berei.

    Sportivul lansat de CS Cetate Ardud și format de antrenorul Tudor Barbul, a câștigat un nou titlu balcanic la cat. 120 kg. În drumul său spre titlul balcanic a învins trei luptători din Turcia, Bosnia-Herţegovina şi Bulgaria . Pentru Berei  este al treilea titlu consecutiv obţinut la Campionatul Balcanic.  A luat aurul la cadeţi în anul 2015, după care locul 1 la juniori anul trecut.

     

    Lenard Berei nu s-a putut însă bucura de acest nou succes acesta a aflat chiar în ziua finalei că bunicul său a trecut la cele veșnice…   Lenard Berei nu s-a putut însă bucura de acest nou succes acesta a aflat chiar în ziua finalei că bunicul său a trecut la cele veșnice…   Sincere condoleanțe lui Lenard Berei şi familiei.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE