More


  Mașina unui sătmărean, confiscată la Halmeu. Transporta țigări de contrabandă

  - Advertisement -

  halmeu

  În cursul zilei de vineri, 13 octombrie, în jurul orei 23.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu, județul Satu Mare, pe sensul de intrare în țară, cetățeanul român P. Robert, în vârstă de 24 de ani, domiciliat pe raza județului Satu Mare, conducând un autoturism marca Volkswagen Passat, înmatriculat în România.

  Acționând în baza unei analize de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.

  Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un spațiu special amenajat, în caroseria autoturismului, în cele două praguri, cantitatea de 320 pachete cu țigări de proveniență ucraineană.

  Ţigările, în valoare de peste 1.500 lei şi autoturismul marca Volkswagen Passat, în valoare de 9.000 lei, au fost reținute în vederea confiscării de către autoritatea vamală.

  De asemenea, cetățeanul român a fost sancţionat contravenţional, de către autoritățile vamale, cu amendă în valoare de 8.000 lei.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img