O nouă generație de aur la CS Cetate Ardudlupte

CS Cetate Ardud continuă să fie fabrica de medalii din sportul sătmărean. An de an antrenorii Tudor Barbul, Feri Szabo, Norocel Barbur, Claudiu Baga și Ludovic Lieb reușesc să impresioneze la competițiile interne și internaționale cu sportivi din zona Ardudului.

Așa s-a întâmplat și la sfârșitul săptămânii trecute când clubul sătmărean a cucerit cinci medalii la Naționalele de juniori U 14 și U 16 de la Suceava și a terminat pe locul doi pe țară ca performanțe după gruparea din Bacău.

Raul Zarzu la 38 kg și Silaghi Trandafir la 32 kg, au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului și au devenit campioni naționali.

Paul Oros la 46 kg a luat argintul iar Matei Suciu la 50 kg și Daniel Mișca la 72 kg au luat medaliile de bronz.

”Suntem mulțumiți , de ce n-am fi. Poate că și Paul Oros putea obține aurul daca nu se mulțumea cu calificarea în finală. Faptul că și la această categorie de vârstă suntem pe locul doi în țară ca și club spune multe!”, a declarat antrenorul Tudor Barbul. Acesta a fost invitatul emisiunii Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV de luni seara.

Au mai punctat Dura Raul la cat. 29 kg, Emanuel Oros la 72 kg și Mihai Ghicean la 50 kg, toți au terminat competiția pe locul șapte.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts