More


  Oana și Ciprian au adus și Cupa României la Satu Mare

  - Advertisement -

  Royal Dance Club Satu Mare a participat la sfârșitul săptămânii trecute la Sebeș, la ediția din 2017 a Cupei Romaniei la dans sportiv.

  Clubul sătmărean a fost reprezentat de trei perechi, din care doua perechi s-au calificat in finala Cupei Romaniei si unde perechea campioană a Romaniei, Marița Ciprian – Bumba Oana a obținut un nou rezultat remarcabil prin castigarea si a Cupei Romaniei la sectiunea standard, categoria de varsta 14-15 ani.

  ”Este unul din cele mai bune rezultate din istoria clubulului in cei 25 de ani de activitate. După titlul de campioni obţinut anul acesta iată că Cipri si Oana au adus și cupa la Satu Mare. Merită toate felicitările din lume”, spune antrenorul Ovidiu Ignat.

  Oana Bumba și Ciprian Marița au avut chiar un an de vis iar anul viitor chiar dacă vor trece într-o altă categorie de vârstă se anunță a fi tot în topul celor mai bune perechi de standard din țară.

  Pentru cei doi, în acest an mai urmează o competiție internațională, un Grand Prix la Timișoara în luna noiembrie.

  Rezultate.
  Marita Ciprian – Bumba Oana locul 1 la 14-15 ani Standard.
  Ignat Eduard – Jurgut Luiza locul 6 la 16-18 ani Latino
  La Cupa Romaniei au participat peste 300 de perechi de la cele mai puternice cluburi din ţară.
  Meritul aparţine atat sportivilor cât şi antrenorilor Ovidiu Ignat, Varga Otto, Cordea Mikle Cristian si Marius Iepure.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img