More

    Primul tractor forestier fabricat în orașul Ardud

    De curând, o firmă din județ a realizat primul tractor forestier fabricat în totalitate în orașul Ardud.

    Ardud tractor

    Tractorul are o greutate de 9300 kg și este echipat cu motor de 104 kW(141 CP), capacitate cilindrică de 4500 cm3, turație maximă de 2200 rot/min, transmisie hidrostatică tip Rexroth, cutie de distribuție cu două trepte de viteză, sistem de frânare cu 2 circuite cu discuri umede incluse în axe, capacitate rezervor carburant de 160 litri, sistem hidraulic, sistem electric, cabina izolată fonic și contra vibrațiilor, încălzită; indicatoare la bord: turometru, contor ore de funcționare, indicatori temperatură motor, nivel carburant.

    Pe lângă toate aceste caracteristici, tractorului mai este echipat cu: lama față 2200 mm lațime, scut hidraulic de spate 2200 mm lațime, extinctor, trusă medicală, triunghi reflectorizant, cutie cu scule. Telecomanda radio pentru troliu, telecomanda radio pentru conducere, grefierul frontal monat pe lamă sunt opțiunile suplimentare pe care acest tractor le mai poate conține. „TAROS 80” a fost apreciat și expus pentru prima dată la Târgul Internațional Forestier de la Zizin, din județul Brașov, organizat în perioada 28 – 30 septembrie 2017.

    Ardudenii au astfel numeroase motive de a se simți mândri, prin acest proiect compania din județ care a realizat proiectul devenind și cea de-a doua mare firmă producătoare de ultilaje forestiere din țară. “TAROS 80” a fost vândut și deja a pornit spre Germania.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE