More

    Proiectul ”Satu Mare te așteaptă acasă”, premiat la Gala Administrației Locale

    Proiectul ”Satu Mare te așteaptă acasă”, derulat de primăria municipiului Satu Mare, a fost premiat la Gala Administrației Locale, care s-a desfășurat joi, 12 octombrie, la București.

    La a XIII-a ediție a  Galei Administrație.ro, municipiul Satu Mare a fost reprezentat de viceprimarul Doina Feher.

    Evenimentul este unul anual și este dedicat în exclusivitate administraţiei publice centrale şi locale din România, specialiştilor şi profesioniştilor din domeniu.

    Cu această ocazie, Primăria municipiului Satu Mare a primit Premiul de Excelență pentru proiectul „Satu Mare te așteaptă acasă”, fiind declarat cel mai bun program implementat în acest an la nivel național!

    ”Aşa cum am mai spus, împreună suntem o forță! Doresc să felicit pe această cale inițiatorul acestui proiect, pe domnul Butka Gergo și să mulțumesc întregii echipe pentru implicare şi dăruire!”, a declarat la festivitatea de premiere viceprimarul municipiului Satu Mare, Doina Feher.

    Reamintim că programul a pornit din necesitatea de a atrage  forță de muncă în Satu Mare, lipsa tinerilor profesioniști fiind semnalată și de companiile sătmărene. În acest context, conducerea Primăriei Municipiului Satu Mare a decis că este momentul să lanseze acest program care urmează să fie continuat și în 2018.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE