More


  Spadă / Andrei Timoce aduce Cupa României la CSM Satu Mare

  - Advertisement -

  Sâmbătă, în ziua a treia a Cupei României la spadă de la Craiova, ediția 2017, 79 de sportivi s-au duelat în Sala de sport a Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trișcu” în proba masculină la individual.
  După un concurs extrem de disputat și de echilibrat, trofeul a fost câștigat de către Andrei Timoce. Legitimat la CSM Satu Mare, Andrei a trecut în finala mare de Marton Szep, de la CS Satu Mare, scor 15-11.
  Pe treapta a treia a podiumului a urcat sătmăreanul Alexandru Nyisztor, de la CSU Târgu Mureș, învingător în finala mică în fața lui Liviu Dragomir (CSU Craiova), scor 15-9.
  Alte rezultate sătmărene: Adrian Szilagyi (CSM) – locul 7, Alexandru Oroian (CS) – 14, Nagy Lehel (CS) – 18, Balazs Szilagyi (CS) – 25, Adam Macska (CSM) – 33.
  Este pentru al patrulea an consecutiv în care Cupa României la spadă masculin individual este cucerită de un sportiv de la CSM Satu Mare după Adrian Szilagyi (2016) şi Adrian Pop (2015, 2014). Spada sătmăreană este antrenată de Francisc Csiszar, Nagy Lehel şi Simona Surducan.
  Ieri în proba pe echipe CSU 2 Craiova a câștigat trofeul. Vom reveni cu amănunte de la concursul pe echipe.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img