More


  Tânărul sătmărean decedat în tragedia de lângă Viena va fi înmormântat. Unde și când

  - Advertisement -

  viena

  Tânărul de numai 21 de ani care și-a pierdut viața în urma cumplitului accident rutier produs în urmă cu o lună în apropiere de Viena va fi înmormântat joi, de la ora 13.00, în localitatea sa natală, Corund.

  Trupul neînsuflețit al lui Costel Ardelean a ajuns în această seară la Satu Mare unde va sta peste noapte, urmând ca mâine dimineață să fie transportat la Corund.

  Tânărul sătmărean Costel Ardelean, șoferul microbuzului, care a decedat în urma carnagiului de lângă Viena, a avut o poveste emoționantă. Surse apropiate de familia acestuia au declarat că tânărul de 21 de ani decedat avea planuri mari de viitor. Acesta a fost și motivul pentru care a muncit atât de mult.

  viena

  Era mereu plecat pentru că dorea să își ridice o căsuță. Conform acelorași surse, reușise să își achiziționeze un teren și visa să își ridice în curând și un imobil. Dar visele i-au fost spulberate la doar 21 de ani.

  Tânărul Costel Ardelean a fost și un șofer foarte atent. Avea permisul de trei ani și nu făcuse niciun accident. Era foarte prudent, spun apropiații.

  Cumplitul accident produs în data de 10 spetembrie lângă Viena s-a soldat cu cinci victime și trei răniți grav. În urma accidentului, cinci peroane au decedat, printre care ți tânărul sătmărean în vârstă de 21 de ani, aflat la volan, precum și alte patru persoane din București, Craiova, Mediaș și Slatina.

  viena3  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img