More


  “Toată lumea pe Cluj Arena!”

  - Advertisement -

  oli

  Olimpia Satu Mare debutează în această seară în noua ediție a Cupei României.

  Elevii lui Ritli și Bolba vor întâlni la Cluj Napoca pe Universitatea într-un meci ce se va disputa în nocturnă de la ora 20.

  Este probabil cel mai dificil adversar pe care Olimpia îl putea nimeri dintre echipele calificate în faza a 4-a a cupei din ligile inferioare.

  Ambele echipe vin după succese importante în campionat, U , 7-2 acasă cu Ghimbav, iar Olimpia, 1-0 la Motru cu Pandurii.

  ‘Mergem cu tot lotul, mai puțin accidentații Brata și Mureșan. Vrem să ne calificăm mai departe și să încercăm să aducem la Satu Mare o echipă de liga 1”, spune antrenorul Ritli Zoltan.

  Brata va lipsi o săptămână, din păcate, în vreme ce Lukacs și Copaci se speră că vor fi refăcuți până la ora meciului de cupă.

  La U Cluj evoluează și foștii olimpiști Takacs, Onicaș și Lemac. Antrenor e Adrian Falub instalat după demiterea lui Ma-rius Popescu venită în urma înfrângerii de la Tășnad.

  Excursie pentru suporteri
  ”În vederea deplasării suporterilor #Olimpiști la meciul din Cupa României cu FC Universitatea Cluj, clubul FC Olimpia Satu Mare pune la dispoziția suporterilor un autocar cu 30 de locuri, prețul transportului per persoană fiind de 15 lei. Totodată anunțăm că în urma discuțiilor cu conducerea Universității Cluj prețul biletului de meci pentru suporterii #Olimpiști este de 10 lei! Pentru ca deplasarea să se poată realiza este nevoie de minim 20 de participanți. Doritorii sunt rugați să lase un mesaj privat privind intenția de participare.
  TOATĂ LUMEA LA CLUJ!” este mesajul suporterilor pe pagina oficială de facebook a clubului.

  Prețul biletelor
  Biletele costă 10 lei la peluză, 12 lei la Tribuna a 2-a și 40 de lei la VIP (Tribuna 1, etajul 3), în timp ce elevii, studenții și pensionarii vor plăti 1,9 lei (doar cu buletinul de identitate și carnetul de elev / student, vizat la zi, respectiv talonul de pensie). Ele se găsesc la standul nostru din Iulius Mall, dar și online, pe www.bilete.ro. Casele de bilete de la Cluj Arena se vor deschide la ora 16:30. Accesul la această partidă se poate face și pe baza abonamentului pentru sezonul în curs.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img