More  VIDEO/FOTO. Descinderi ale polițiștilor în ghetoul de la ștrand. Ilegalități cu duiumul

  - Advertisement -

  razie8

  Liniștea celor care trăiesc în ghetourile din jurul ștrandului a fost tulburată în această dimineață de polițiștii locali sătmăreni care au descins în zonă pentru a constat câte imobile de aici sunt ocupate ilegal.

  Polițiștii au bătut cu noaptea în cap la ușile imobilelor ocupate ilegal atât dincoace (înspre oraș) cât și dincolo (înspre Someș) de dig.

  În urma acestei deschideri ale polițiștilor locali s-a constat că, în marea majoritate a cazurilor, imobilele respective sunt ocupate ilegal.

  ”Cei care locuiesc aici dețin carți de identitate provizorii, cu domiciliul pe raza municipiului Satu Mare, dar fără a fi specificată o adresă anume. Nu au voie să ocupe aceste locație pentru că nu au forme legale. În acest caz, trebuie să se sesizeze SPAS-ul pentru a le oferi locuință sau să-i găsească un spațiu locativ”, a precizat, pentru GNV, agentul de poliție Locală, Morar.

  Potrivit acestuia, toți cei care au ocupat abuziv aceste spații vor fi evacuați.

  ”Toți cei găsiți astăzi aici vor fi evacuați. O să li se întocmească procese verbale și o să li se pună în vedere în cât timp trebuie să părăsească aceste locații doarece acestea nu le aparțin”, a mai spus agentul de poliție.

   

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts