More  VIDEO/FOTO. Soluția optimă pentru casa ta. Instalații personalizate oferite de ITS Group la Satu Mare

  - Advertisement -

  instalatii1

  Sătmărenii pot avea acum parte de soluția cea mai potrivită pentru casa lor în cazul instalațiilor de orice fel. ITS Group – Instalații personalizate a deschis astăzi un show-room de Drumul Careiului, chiar vizavi de benzinăria Petrom, unde specialiști în domeniu pot oferii soluții personalizate pentru fiecare caz în parte.

  ITS Group – Instalații personalizate comercializează, în acest show-room instalații și echipamente pentru instalații termice, sanitare, pentru tratarea apei potabile, dar și a celei uzate, de climatizare, ventilații, practic toată gama de instalații existentă pe piață.

  Managerul ITS Group, Tudor Cadariu, a acest proiect, deschiderea show-room-ului, este un proiect foarte important pentru firma pe care o conduce.

  ”Este o zi foarte importantă pentru noi. Proiectul cu acest show-room îl avem de câțiva ani în planurile noastre. Am reușit să finalizăm ceea ce înseamnă partea de finalizare și de aprovizionare. Acum, noi așteptăm pe toți colaboratorii noștri în special și clienții finali să ne treacă pragul”, a declarat managerul ITS Group.

  Show-room-ul se întinde pe o suprafață de 240 de metri pătrați pe două nivele. La parter este partea de depozit și de servire a clienților, iar la etaj există un spațiu pentru partea comercială și va fi organizat și un show-room cu obiecte sanitare.

  Prin acest show-room, ITS Group comercializează circa 20.000 de produse, unele fiind produse uzuale, celalalte fiind produse care sunt livrate pe bază de comandă.

  Managerul Tudor Cadariu recomandă sătmărenilor să treacă pragul showeoom-ul ITS Group – Instalații personalizate pentru ca împreună cu specialiștii firmei să găsească soluția optimă pentru locuința lor.

  ”Le recomand clienților să viziteze acest show-room pentru că aici găsesc soluția potrivită, soluția optimă de care au nevoie. De aceea și logo-ul firmei noastre este Instalații personalizate. Și asta nu se referă la faptul că le scriem clienților numele pe aceste instalații ci că venim în întâmpinarea lor cu soluția optimă pentru a le asigura confortul locuinței și a spațiilor pe care le construiesc”, a mai spus managerul ITS Group.

  Astfel, sătmărenilor le este recomandat să viziteze acest show-room pentru a afla instalațiile potrivite pentru casa lor.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts